Опис
Детальніше
Склад: борошно пшеничне цільнозернове, сир дорблю, сир пармезан, сулугуні, сир адигейський, олія оливкова, сіль морська, вода питна
Рекомендації до приготування: варити у каструлі без кришки протягом 4 хвилин після закипання.
Термін придатності: 6 міс.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 10 штук (225 г) | ||
Порцій на 100 г: 1/2. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 245,9 ккал | 28 % |
Білки | 14,32 г | 43 % |
Жири | 13,31 г | 71 % |
Вуглеводні | 15,33 г | 9 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 6 місяців |
---|---|
Склад (за алфавітом) | борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, олія оливкова, сіль морська, сир адигейський, сир дорблю, сир пармезан, сир сулугуні |
Термічна обробка | Шокова заморозка |
© 2024 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.