Опис
Детальніше
Склад: м'ясо індички, морська сіль, перець чорний, паприка, часник.
Рекомендації до приготування: розігріти перед вживанням на помірному вогні на пательні.
Термін придатності: 72 години.
Зберігати за температури ≤ 6°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 10 штук (225 г) | ||
Порцій на 100 г: 1/2. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 95 ккал | 28 % |
Білки | 16 г | 43 % |
Жири | 3 г | 71 % |
Вуглеводні | 2 г | 9 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 72 години |
---|---|
Склад (за алфавітом) | м’ясо індички, паприка, перець чорний мелений, сіль морська, часник |
Термічна обробка | Охолоджені |
© 2024 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.