Опис
Детальніше
Склад: полуниці, вершки, сир маскарпоне, желатин, сік лимона, борошно пшеничне цільнозернове, цукор тростинний, яйця курячі.
Рекомендації до приготування: подавати на десерт.
Термін придатності: 72 год.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 4 штуки (225 г) | ||
Порцій на 100 г: 1/4. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 235 ккал | 28 % |
Білки | 4,05 г | 43 % |
Жири | 16,3 г | 71 % |
Вуглеводні | 18,27 г | 9 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 72 години |
---|---|
Склад (за алфавітом) | баклажани, борошно пшеничне цільнозернове, желатин, полуниці, сік лимонний, сир маскарпоне, цукор тростиновий кристалічний, яйця курячі |
Термічна обробка | Випічка |
© 2024 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.