Опис
Детальніше
Склад: полуниці, вершки, сир маскарпоне, желатин, сік лимона, борошно пшеничне цільнозернове, цукор тростинний, яйця курячі.
Рекомендації до приготування: подавати на десерт.
Термін придатності: 72 год.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
| Поживна цінність | ||
|---|---|---|
| Порція: 4 штуки (225 г) | ||
| Порцій на 100 г: 1/4. | ||
| На 100 г | % добової норми* | |
| Енергетична цінність | 235 ккал | 28 % |
| Білки | 4,05 г | 43 % |
| Жири | 16,3 г | 71 % |
| Вуглеводні | 18,27 г | 9 % |
| * Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. | ||
Додатково
Додаткові дані
| Термін придатності | 72 години |
|---|---|
| Склад (за алфавітом) | баклажани, борошно пшеничне цільнозернове, желатин, полуниці, сік лимонний, сир маскарпоне, цукор тростиновий кристалічний, яйця курячі |
| Термічна обробка | Випічка |
© 2025 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.
