Опис
Детальніше
Склад: борошно пшеничне цільнозернове, м’ясо телятини, перець чорний мелений, перець червоний мелений, сіль сванська, петрушка, олія оливкова, вода питна, сіль морська.
Рекомендації до приготування: варити у каструлі без кришки протягом 4 хвилин після закипання.
Термін придатності: 6 міс.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 10 штук (225 г) | ||
Порцій на 100 г: 1/2. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 176 ккал | 28 % |
Білки | 9,74 г | 43 % |
Жири | 8,93 г | 71 % |
Вуглеводні | 14,13 г | 9 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 6 місяців |
---|---|
Склад (за алфавітом) | борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, олія оливкова, перець червоний гострий, перець чорний мелений, петрушка, сіль морська, сіль сванська, телятина |
Термічна обробка | Шокова заморозка |
© 2024 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.