Опис
Детальніше
Склад: м’ясо перепілки, борошно пшеничне цільнозернове, яйця курячі, масло топлене власного виробництва(ГХІ), олія оливкова, перець чорний, сік лимону, сіль морська.
Рекомендації до приготування: смажити на пательні на помірному вогні.
Термін придатності: 6 міс.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 10 штук (225 г) | ||
Порцій на 100 г: 1/4. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 167 ккал | 28 % |
Білки | 9,7 г | 43 % |
Жири | 8,75 г | 71 % |
Вуглеводні | 13,09 г | 9 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 6 місяців |
---|---|
Склад (за алфавітом) | борошно пшеничне цільнозернове, масло топлене, м’ясо перепілок, олія оливкова, перець чорний мелений, сіль морська, яйця курячі |
Термічна обробка | Шокова заморозка |
© 2024 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.