Без глютена
-
Вареники з телятиною з без глютенового борошна
474,00 ₴Ціна за упаковку у 450 г
На фото символічне зображення продуктів
Вареники з телятиною, приготовані з безглютенової суміші борошон з червоним перцем, сванською сіллю й петрушкою. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати зі сметаною.
-
Голубці з телятиною (без глютену)
246,00 ₴Ціна за упаковку у 500 г
На фото символічне зображення продуктів
Голубці з листя савойської капусти, фаршировані телятиною, шпиком і рисом басматі з цибулею та чорним меленим перцем. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати зі сметаною як другу страву.
-
Зрази з індичкою (без глютену)
239,00 ₴Ціна за упаковку у 500 г
На фото символічне зображення продуктів
Картопляні зрази з м’ясом індички з чорним перцем і паприкою. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати зі сметаною як другу страву.
-
Котлетки з індички (без глютену)
329,00 ₴Ціна за упаковку у 500 г
На фото символічне зображення продуктів
Котлети з фаршу з м’яса індички з пасерованою цибулею, чорним меленим перцем та паприкою. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати як другу страву.
-
Млинці з м’ясом (з без глютенового борошна)
470,00 ₴Ціна за упаковку у 500 г
На фото символічне зображення продуктів
Млинці з м’ясом зі стегна індички, приготовані з безглютегнового борошна з курячими яйцями, паприкою й чорним меленим перцем. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати зі сметаною.
-
Пельмені з м’ясом перепілок з без глютенового борошна
474,00 ₴Ціна за упаковку у 450 г.
На фото символічне зображення продуктів
Пельмені з м’ясом перепілок, приготовані з безглютенової суміші борошна з ріпчастою цибулею, чорним перцем й морською сіллю. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати зі сметаною.
-
Фрикадельки (без глютену)
329,00 ₴Ціна за упаковку у 500 г
На фото символічне зображення продуктів
Фрикадельки з м’яса індички з пасерованою цибулею, паприкрою й чорним меленим перцем. Стануть чудовим доповненням до вашого столу. Рекомендуємо подавати як другу страву.