Опис
Детальніше
Склад: борошно пшеничне цільнозернове, м’ясо перепілок, цибуля ріпчаста, сіль морська, перець чорний мелений, вода питна, олія оливкова.
Рекомендації до приготування: варити у каструлі без кришки протягом 4 хвилин після закипання.
Термін придатності: 6 міс.
Зберігати за температури ≤-18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
| Поживна цінність | ||
|---|---|---|
| Порція: 15 штук (225 г) | ||
| Порцій на 100 г: 1/4. | ||
| На 100 г | % добової норми* | |
| Енергетична цінність | 189 ккал | 28 % |
| Білки | 10,12 г | 43 % |
| Жири | 9,02 г | 71 % |
| Вуглеводні | 14,56 г | 9 % |
| * Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. | ||
Додатково
Додаткові дані
| Термін придатності | 6 місяців |
|---|---|
| Склад (за алфавітом) | борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, м’ясо перепілок, олія оливкова, перець чорний мелений, сіль морська, цибуля ріпчаста |
| Термічна обробка | Шокова заморозка |
© 2025 Varenyk Time. Всі права належать правовласникам.
