Varenyk Time
Сімейний бізнес з 2019 року
Розпочинали з випікання хлібу. А потім аж два роки працювали над рецептом вареників з цільнозернового пшеничного борошна.
І з 2019 року виробляємо корисні варенички, пельмені, млинці з цільнозернового пшеничного борошна. Крім того, маємо окреме виробництво продукції без глютена.
Ми одні з перших в Україні виробників вареників та пельменів з цільнозернового пшеничного борошна, тому пропонуємо спробувати нашу продукцію та впевнитися в тому, що наші вареники — це смачно, поживно та корисно!
Борошно
Найцінніші елементи цільнозернового борошна — оболонка (висівки) та зародок. Завдяки особливому помелу у продукті зберігаються всі вітаміни та мінерали, рослинні волокна, жирні кислоти.
Таке борошно містить:
- вітамін Е та вітаміни групи B;
- цинк, залізо, калій, марганець;
- багато клітковини;
- крохмалисті речовини.
Регулярне вживання виробів із цільнозернового борошна допомагає нормалізувати роботу кишківника, позитивно впливає на стан шкіри та волосся, покращує зір та загальний стан ЦНС, регулює обмін речовин. Крім того, клітковина грає роль абсорбенту: вбирає в себе токсини, в т. ч. солі важких металів і виводить їх з організму природним чином. Крохмалисті речовини багаті на вуглеводи, що робить борошно поживним. Вироби із цільнозернового борошна сприяють боротьбі із зайвою вагою. Причина — у великій кількості висівок. Набухаючи в шлунку, вони швидко викликають почуття насичення, що попереджає переїдання.
«Один Ваш вареник замінює по поживності три вареника з рафінованого білого борошна»
— Доведений факт від наших клієнтів та партнерів
Безглютенові та веганські страви
Також маємо широку лінійку продукції без глютену та Vegan-меню.
- Рецептура всієї нашої продукції — це авторська розробка власниці бренду Марини Грузєвої.
- Ніжне тонке тісто та багато начинки.
- Смаки: від традиційних до гурманських.